Hogyan kerültem kapcsolatba a DoTerrával?

A doTerra olajokkal baràtnőm ismertetett meg. Éppen egy jóga táborban voltunk és bármi gondom volt, ő előkapott egy olajat a táskájából és már el is múlt minden problémám.
Fejfájás? PastTense
Szúnyogcsípés? Levendula,

Emésztési panaszok? ZenGest
Friss lehelet? Peppermint Beadlets
Kullancs elleni megelőzés? TerraShield….
Folytathatnám a sort, mi mindenre jó ez a csodás olajcsalád. Egy hetes ismerkedés után én is beléptem a törzsvásárlók közé. Azóta magamon és családomon próbálgatom az olajak fantasztikus hatásait.
Ezen az oldalon szeretném Nektek bemutatni személyes tapasztalataimat. Ha szeretnéd kipróbálni, írj bátran. 😊

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi is az a Doterra?

A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak. Minden dōTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajat szakképzett termesztőkön keresztül, lepárló berendezésekkel nyernek ki a növényekből, és ezáltal tudják garantálni az állandó magas minőséget.

Az olajaik 100%-os tisztaságú illatos kivonatok, amik semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).

A doTERRA-nak minden termékében megtalálhatók ezek a tiszta, minőségi illóolajok: keverékekben, kozmetikumokban, samponban, kondicionálóban, szappanokban, étrendkiegészítőkben, tisztítószerekben.

Ráadásul semmiféle káros anyag nincsen a termékeikben:

sem mesterséges színezékek
sem Dietanolamin (DEA)
sem formaldedid donorok
sem parabének
sem ftalátok
sem propilén-glikol
sem nátrium-lauril-éter-szulfát (SLES)
sem nátrium-lauril-szulfát (SLS)
sem toluol
sem Triethanolamine (TEA)
és nem végeznek állatkísérleteket sem.
A DoTerra hivatalos honlapja: https://www.doterra.com/GB/en_GB#/hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapasztalatok

Cheer

A bemutatást az egyik kedvenc olaj keverékemmel kezdeném, a Cheer-rel. Ez egy hangulatemelő keverék, amely vidám lendületet ad a boldogság- és a pozitív érzések kialakulásához.
Hatása nagyon rövid időn belül érezhető.
A jókedv és pozitív hangulat garantált. Én próbáltam előadás és jóga óra előtt is. A nevetést nem volt könnyű abbahagyni. 😊
Ha lehangoltnak érzed magad, használd a nyakadon és a csuklódon hangulatjavításáért vagy az optimizmus és vidámság érzetének elősegítésére masszírozd reggel a talpadra.
Ideális gyermekek és érzékeny bőrűek számára is. A hangulatemelő citrus és fűszeres esszenciális olaj keverék jótékony hatását kókusz olaj bázisban fejti ki.
Ajánlom depresszió esetén, nehéz napokon vagy egyszerűen csak akkor, ha egy kis vidámságra vágyunk.

Balance

Az egyensúly fontossága elengedhetetlen az élet minden területén. Szülőként, szerelmesként, nőként, a munka területén…
Ha felborul az egyensúly nehéz visszatalálni az egészséges harmóniához. Manapság a munka és a pihenés egyensúlya kerül veszélybe. Amikor belekerülünk egy mókuskerékbe, hajtunk keményen az anyagi javakért, közben elfelejtjük mi az igazán lényeges számunkra.
A párkapcsolat területén is fontos az egészséges egyensúly fenntartása, az adok-kapok harmóniája. Nem előnyös, ha mindig csak az egyik fél tesz a kapcsolat fenntartásáért, harmonikus működéséért.
Nőként tudom milyen fontos, hogy harmóniában legyek önmagammal és a környezetemmel. A hormonok, a havi ciklus, a Hold fázisai nagyon befolyásolni tudják közérzetünket.
A harmóniánk megteremtésében tud nekünk segíteni a DoTerra Balance keverék. Barátnőm javaslatára elkezdtem használni napi rendszerességgel. Reggel fürdés után bekenem egy-egy cseppel a talpam és pozitív hatását egész nap érzem. Már 4 hónapja rendszeresen használom. Azóta nincsenek érzelmi kibillenéseim. Kiegyensúlyozott vagyok és harmóniában élek önmagammal és a környezetemmel. Ebben tudom a jóga is segít. De ha nem jógázol, és úgy érzed hiányzik az egyensúly az életed bármelyik területen, tiszta szívből ajánlom a DoTerra Balance, kiegyensúlyozó keveréket, mely olyan esszenciális olajok kombinációja, melyek elősegítik a harmónia, a nyugalom és pihenés érzetét. Ez a keverék segít egyensúlyba hozni az érzelmeket és kellemes, békés aromájával megteremti a jó közérzetet. Ha felkeltette érdeklődésedet, keress bátran privát üzenetben. Csodás kiegyensúlyozott napot kívánok! 😊💕

Motivate

Szeretnél hatékonyabb lenni a munkádban? Esetleg hiányzik a kitartás a hétköznapokon? Szeretettel ajánlom a DoTerra motiváló olaj keveréket, amely a különleges citrus és menta erejével a negatív érzelmeket önbizalommal és bátorsággal helyettesíti. Csökkenti a feszültség érzetét és energia-kiegyensúlyozó hatást gyakorol az érzelmekre. Bátran lehet használni sportolás előtt, munka közben, illetve stresszoldóként masszázs olajhoz keverve.